Immun44®

Ne sadrži gluten i laktozu, a kapsule su isključivo biljnog porijekla


300 ml sirupa je doza dostatna za mjesec dana


Sadrži patentirani biljni ekstrakt dlakavog bušina, uz dodatak vitamina i minerala

Opis

Immun 44 obuhvaća grupu proizvoda – dodataka prehrani koji doprinose jačanju i normalnom funkcioniranju imunološkog sustava kod odraslih i djece.

Immun 44 proizvodi su visokovrijedni dodaci prehrani, koji se proizvode iz prirodnih izvora. Vitaminsko–mineralni sastav izvornih sirovina je očuvan, a funkcija takvih vitamina i minerala u organizmu je cjelovita. Ljudsko tijelo je programirano da prepoznaje i preferira prirodne sastojke nad sintetskim, pa time Immun 44 proizvodi imaju i dodatnu vrijednost.

Immun 44 sadrži 44 bioaktivne tvari (vitamini, minerali, elementi u tragovima). Osim te 44 bioaktivne tvari, Immun 44 sadrži i Cistus-Plantovir ekstrakt iz sivog dlakavog bušina (Cistus incanus ssp. creticus), vrlo prilagodljive biljke rasprostranjene sve od Kavkaza do Sredozemlja.

Gdje kupiti?


Potražite u ljekarnama bez liječničkog recepta.

Uputa

Namjena i doziranje

Immun 44 tekući dodatak prehrani

  • 1x dnevno u sljedećoj dozi:
  • Djeca od 2 do 7 godina starosti: 5 mL – 10 mL
  • Djeca iznad 7 godina starosti: 10 mL – 20 mL

Immun 44 kapsule

  • 2x dnevno (ujutro i uvečer) po 1 kapsulu

Važna napomena

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane te zdravog načina života! Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Prije uzimanja proizvoda, pažljivo pročitajte njegov sastav i upute za korištenje te proučite posebna upozorenja navedena u sažetku ovog proizvoda.

Za obavijesti o indikacijama mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

<

Vezani članci

Ovi savjeti dugoročno jačaju vaš imunitet!
Ovi savjeti dugoročno jačaju vaš imunitet!

Imunitet moramo jačati tijekom cijele godine, posebice u vrijeme kada nastupi sezona prehlade i gripe. Da biste izbjegli razne infekcije i ubrzali proces izlječenja....

Pročitaj više
Kombinacija biljaka i vitamina koja najbolje jača imunitet
Kombinacija biljaka i vitamina koja najbolje jača imunitet

Obzirom da svake godine nastupa sve više vrsta prehlade, viroze i gripe, potrebno je jačati imunitet kroz cijelu godinu. Da bismo izbjegli obolijevanje, potrebno je ....

Pročitaj više
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučuje se uzimanje dodatka prehrani u okviru raznovrsne i uravnotežene prehrane te zdravog načina života. Čuvati od dohvata male djece.

Kontakt

STADA
STADA d.o.o., Hercegovačka 14, 10000 Zagreb | www.stada.hr |
Datum zadnje izmjene: siječanj 2023.